Ιαματικές Πηγές Καλλιθέας

   Δροσερό νερό με θολές σκιές των βράχων, βαθιά μέσα στη θάλασσα. Οι ιαματικές πηγές Καλλιθέας με τις θεραπευτικές ιδιότητες βρίσκονται μόλις 9 χλμ. από την πόλη της Ρόδου. Η περιοχή άνοιξε τις πόρτες της το 1929 και παρέμεινε σε λειτουργία μέχρι το 1967 ως παγκόσμιο αξιοθέατο. Σήμερα οι πηγές έχουν αποκατασταθεί και πλήρως ανακαινιστεί . Οι ιαματικές πηγές υποδέχονται εκατοντάδες επισκέπτες την ημέρα. Η περιοχή είναι τουριστικό αξιοθέατο αλλά και αγαπημένο μέρος για τους ντόπιους.
   Η μοναδική αρχιτεκτονική, η αίθουσα Ροτόντα, η βεράντα και τα ψηφιδωτά με βότσαλα, δημιουργούν μια γαλήνια ατμόσφαιρα. Η περιοχή είναι καλά οργανωμένη με καφετέρια και ξαπλώστρες στην παραλία. Η καφετέρια είναι ανοιχτή από το πρωί έως τη νύχτα για καφέ, κοκτέιλ ή και φαγητό.
   Σήμερα, οι ιαματικές πηγές της Καλλιθέας είναι μια εξαιρετική επιλογή για εκδηλώσεις. Πολλοί γάμοι και τελετές αποφοίτησης έχουν πραγματοποιηθεί εκεί, λόγω του μεγάλου διαθέσιμου χώρου, κοντά στην Ροτόντα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα φώτα και η υπέροχη μουσική σκηνοθετούν στις πηγές ένα ρομαντικό και μαγευτικό σκηνικό.